Monthly Archives

December 2005

getaway

ryan air

Kota tujuan pertama kita di Spain adalah Sevilla. Pergi dari Milan pagi-pagi banget. Jam 4 kita udah pergi ke airport. Enaknya pas di Milan, hotel tempat kita nginep deket ke stasiun sentral. Dari sana ada bis yang khusus ke airport. Pergi dari Milan ke…

December 12, 2005
daily living

Happy Birthday, Mah

This song… never fails to make me cry… A Song For MamaYou taught me everythingAnd everything you’ve given meI always keep it insideYou’re the driving force in my life, yeahThere isn’t anythingOr anyone I can beAnd it just wouldn’t feel rightIf I didn’t have…

December 10, 2005
getaway

not our lucky day

Ngga selamanya traveling itu dapet yang indah-indahnya aja… terkadang, hal yang ngga diharapkan terjadi. But, itu justru yang bikin acara traveling unforgettable. Hehehe… here’s some of them. 1. Alasan kita pergi ke Milan adalah: we wanted to see THE LAST SUPPER painting. Leonardo Da…

December 8, 2005
getaway

euro trip

COUNTRIES WE VISITED: 1. Denmark 2. The Netherlands 3. Italy 4. Spain CITIES WE VISITED:1. Copenhagen2. Roskilde3. Amsterdam4. Haarlem5. Leiden6. Den Haag7. Delft8. Rotterdam9. Milan10. Venezia11. Seville12. Cordoba13. Madrid14. Barcelona Europe on a shoe string.WHY1. Because we’re not millionaires.2. Because every time he came…

December 7, 2005