Monthly Archives

August 2007

daily living

taste like heaven?

semalam sebelum tidur ada sesuatu yang bikin saya ketawa lamaaa banget. berawal dari pembahasan durian aka duren yang smell like hell and taste like heaven.trus suamigila membahas. “apalagi ya yang taste like hell?”“tuh… pete… jengkol… smell like hell!”“hehehe… and taste like heaven? ;-)”“maybe.”“dulu pernah…

August 29, 2007
daily living

aki datang

duluuu waktu kami tinggal di pantai gading, cuma ada 1 tamu yang dateng dan nginep di rumah. itu juga temen kerjanya adit yang lagi ekspat di conakry. nah, lain kalo di spore. kami kedatangan banyak tamu :-) dan seneng banget dong! hari ini, aki-nya…

August 29, 2007
daily living

Happy Birthday, Aldebaran!

aldebaran, anaking jimat awaking…sing soleh nya, kasepsing bagja dunya akheratsing tiasa kuliah di itb nya sep :-) (obsesi mamahnya hihihi).amin amin amin.…

August 26, 2007
daily living

current desk situation

1. banker to the poor (book)2. tall glass from ikea3. my today illy vanilla latte (mug from ikea)4. laptop5. nokia 93006. key chain (happy)7. black mouse…

August 24, 2007
daily living

Did You Know?

durian is called the king of fruits and said to smell like hell and taste like heaven! the smell is so strong it is banned from hospitals, airlines, and mass rapid transport (mrt). if your car collides with a tree, you have to pay…

August 23, 2007