Monthly Archives

August 2009

daily living

Arzachel Ramadhan Adhitya

August 31, 2009

introducing: aldebaran’s little brother, arzachel ramadhan adhitya. we call him arza.
born on august 29, 2009 in glen eagles hospital, singapore.
normal delivery.
w: 3,3kg l: 51cm

Arzachel Ramadhan Adhitya2

Arzachel Ramadhan Adhitya3

name arzachel is taken from spanish astronomer abū ishāq ibrāhīm al-zarqālī. arzachel is also name of a crater in the moon. so, if aldebaran is our star… then arzachel is our moon.
ramadhan: he was born in holy month ramadhan.
adhitya: his father.

daily living

Happy Birthday Aldebaran

aldebaran turns 3 today. me, remembering 3 years ago when i gave birth to him. :-) i love you so much, my brightest star! and today he said, “i’m not a baby!” :-) i know that you’re a boy now… but you will always…

August 26, 2009
daily living

Jealousy

menjelang melahirkan anak kedua, aldebaran semakin posesif. kalo ngobrol sama adit, dia sering ngambek dan langsung bilang, “mama is mine”. sekarang bukan hanya sama adit aja… tapi ke dokter… ke auntie tukang warung… :-) hampir ke semua orang bilang gitu. katanya sih gitu… kalo…

August 23, 2009
pregnancy

hello

whoa… i’m a bad blogger… udah lama banget ngga update blog ini :-( huhuhu… anyway ada beberapa kabar: 1. tentang kehamilan: sekarang udah 37 minggu. deg-degan banget nunggu saatnya melahirkan. udah mulai nesting… nyiapin tas buat dibawa ke rs. 2. tadinya berencana untuk melahirkan…

August 21, 2009