Browsing Category

getaway

Less Than 8hrs

Adit ada meeting di Southpoint dan saya ikut biar sekalian bisa ketemu Shinta & Thalia buat foto-foto. Wow… baru nyadar kalo udah lama banget saya ngga jalan-jalan. Nyampe Changi, pisah sama Adit. Had breakfast at Starbucks Changi dan langsung pake MRT ke Epilogue Ion.…

June 21, 2012

Visit Singapore

you have: 1. passport 2. npwp but you’ve never been abroad. why don’t you try to go to singapore? ;-) cheap airlines are available (airasia, value, lion air).…

March 14, 2009

Snowing In Venice

From Milan, we went to Venice by train. Last night, we watched weather forecast and it was said there will be snowing in Venice. It was so damn accurate! If that’s not enough… the train was sooo VERY late because the national strike occured!…

December 4, 2006

Illy

remember that we love illy so much? on the way to den haag, we stopped here to have a cup of coffee illy.…

May 31, 2006

hallo! terima kasih

Jangan mengira bila traveling ke Eropa maka kamu akan dengan mudah berkomunikasi. Oh ya, tentu bagi yang menguasai semua bahasa tidak akan bermasalah seperti saya. Ketika berada di Italia, apa yang kami tanyakan dijawab dengan bahasa Italia. Tapi yang menyebalkan ketika di Spain, petugas…

December 16, 2005

Signspotting

Found this site and this traveler… He wrote a lot of books!1. First time around the world2. Last trout in Venice 3. First time – Europe4. Up the Amazon without a paddle5. There’s no toilet paper on the road less traveled6. Travel survival7. Signspotting…

December 15, 2005

Traveler’s Tale – SPICE! Magazine

Awww… tadi pagi saya mendapat informasi dari Editor in Chief SPICE! Magazine bahwa artikel yang saya tulis tentang Denmark akan dimuat! Yay!!! Tapi edisi pastinya saya belum tahu. Jadi tunggu saja yaaa……

December 14, 2005

tips

PACKING whenThe best time to start packing is: 1 minute before you have to go to the airport. whatBring anything you like! Your best clothes. Those beautiful boots that you never wear. Those mini skirts. Your timeless pair of jeans. One hundred tshirts with…

December 12, 2005