Browsing Category

pregnancy

Berapa Biaya Melahirkan Di Singapura
pregnancy

Berapa Biaya Melahirkan Di Singapura?

By On September 23, 2009

posting ini saya buat untuk berbagi. kerasa soalnya pas kemarin lagi hamil, agak bingung dengan biaya melahirkan di singapura. untuk yang membutuhkan semoga ada bayangan dalam menyiapkan dana. 1. dokter kehamilan arza,… Read More

pregnancy

melahirkan arza

By On September 3, 2009

# is feeling mild contranctions but decided to stay calm. don’t want to rush to d hospital. better continue with my tadarus. #pregnancyninit 7:40 AM Aug 29th from mobile web # ok.… Read More

pregnancy

hello

By On August 21, 2009

whoa… i’m a bad blogger… udah lama banget ngga update blog ini :-( huhuhu… anyway ada beberapa kabar: 1. tentang kehamilan: sekarang udah 37 minggu. deg-degan banget nunggu saatnya melahirkan. udah mulai… Read More

pregnancy

empat bulanan baby#2

By On April 6, 2009

hari ini pengajian 4 bulanan adiknya aldebaran di bandung… sayang ngga bisa dateng :-( mohon do’a ya supaya sehat & selamat. amin.… Read More

pregnancy

visiting gynecologist #5

By On March 20, 2009

did blood test today for down syndrome test. hopefully he is healhty. oh by the way, my gynecologsit said… it’s still a boy. send text mssgs at night to my moms. we… Read More

pregnancy

Kalo Ngidam Gimana Ya?

By On March 16, 2009

last night conversation with suamigila. a, kalo bebe ngidam gimana ya? as long as i can get it from 7 eleven downstairs, i will get anything for you. hehe!… Read More

pregnancy

7 cm

By On March 3, 2009

i want to eat like a pig and fat. my second pregnancy is totally different from the first one. in my first pregnancy, i ate a lot. no morning sickness whatsoever. i… Read More