Hello Siri!

By January 27, 2012 daily living

Akhirnya… Hari ini beli iPhone 4S. Pilihan warna udah pasti pilih warna putih, my fav color :) Beli di iBox Senayan City. Kembaran sama Ipeh :)

Sejak punya iPad jadi tertarik sama iPhone. Kualitas foto yang diambil dari iPhone ini bagus banget. Memudahkan saya kalau harus live tweet atau lagi liputan acara, ngga harus bawa kamera yang besar. Praktis aja tinggal pake iPhone ini.

Alhamdulillah. Happy! :)

Dove – Bloggers Beauty Luncheon

By January 22, 2012 style & beauty

Yesterday, I was invited to attend bloggers beauty luncheon with Maia, mbak Adina Tontey (brand manager Dove), and Jerry Pravda (hair stylist) at KOI Kemang.

It was lovely. We had lunch and talk about the newest product from Dove. We were introduced to the new variant of Dove, Dove Nourishing Oil Care. We are the first ones to receive the information and experience the new variant through in depth discussion with spokespeople. Lucky us!

Dove Nourishing Oil Care is created for those who have dry, frizzy, and unmanageable hair.
Benefits:

  • 1 Blend of sweet almond oil & coconut oil that penetrates hair to nourish better. It replaces hair natural lipids to reduce protein loss.
  • 2. Leaves a very thin surface film that prevents moisture loss BUT does not feel greasy.
  • 3. Almond oil contains very high levels of Omega 9 that re-build cellular structure of damaged hair to repair surface roughness.
  • 4. It gives deep nourishment of dry hair and turns an unmanageable mess into a supportive friend.

The beautiful mbak Adina Tontey said:
1. Lebih dari 50% orang Indonesia rambutnya kering. Salah satu cirinya adalah ga ada movement.
2. Untuk yang pakai jilbab, keringkan rambut sebelum pakai jilbab untuk menghindari ketombe. Ketombe itu sebenarnya karena berjamur.

Tips from Jerry Pravda:
1. Sebaiknya ngga pakai shampoo + conditioner (shampoo yang 2in1) karena fungsinya beda. Kalau shampoo itu hanya untuk cleansing. Beda fungsi dengan conditioner. Jadi sebaiknya dipisah.
2. Masker itu hanya untuk batang rambut, jadi jangan digunakan dari kulit kepala ke bawah.
3. Penggunaan hair serum jangan terlalu banyak, 1-2 drops should be enough.
4. Sesudah hair mask, rambut dibungkus dengan handuk yang sudah direndam di air dingin, jangan air panas karena akan membuka kutikula rambut.

I cannot wait to try these products!
Wearing hijab doesn’t mean you have excuse not to have hair treatment, right?

Thank you, Dove!

Updated:
I’ve tried the products (shampoo, conditioner, daily treatment conditioner, treatment mask, nourishing oil care serum) and I really loveee them all. Now I have happier hair.

Catatan Metropolitan

By January 18, 2012 guest & press

Teh Kampung

By November 20, 2011 daily living

Salah satu minuman favorit saya adalah teh kampung ini. Satu paketnya hanya Rp 2.000. Wangi dan rasanya enak.

Yang spesial, teh ini minuman favorit ibu saya tercinta. Jadi selalu ingat beliau ketika saya menikmati teh panas ini.

Flowery Shawl

By November 20, 2011 style & beauty

Cotton Shawl

By November 15, 2011 style & beauty

Lagi sukaaa banget pake cotton shawl.
Bosen pake hijab segiempat trus nyoba pake cotton shawl. Ternyata enak juga :)

Sekarang udah mulai deh ada 12-15 shawl kayaknya… (belum diitung pasti juga). Selain beli, ada yang dikasih :)

Yang ini motif stripes dari Cotton Island.

Yang ini, dari kamiidea.

Vaseline Cocoa Glow

By November 11, 2011 product review

Vaseline sent me these:

Wow! Absolutely in love with Vaseline Cocoa Glow!

Smells sooo good!
My skin loves it too.

Thank you Vaseline! :)